Модул 2: Моят RAY профил


4. Защо да създам и управлявам профил в jobs.rabotilnik.com

Пет причини, поради които трябва да създадете и управлявате профил в jobs.rabotilnik.com

1. Това е специализирана търсачка за работа в малки населени места!

Ще намерите фирми и оферти за работа близо до мястото, където живеете, т. е. на територия, която познавате добре и с която сте свързани социално и емоционално. Бъдещето не винаги е на километри от нея!

2. Тук ще намерите подкрепа при създаване на своето CV и личен профил!

Имате проблеми с подготовката на вашето CV? С jobs.rabotilnik.com  това ще е в миналото! Тук ще получите достъп до европейски инструменти за писане на CV, мотивационни писма и портфолио на уменията (Европас документи). Създадените от вас документи ще се съхраняват в jobs.rabotilnik.com, откъдето ще имате лесен достъп до тях по всяко време!

3.  jobs.rabotilnik.com предоставя обучение за умения за търсене на работа!

Съвременното онлайн обучение ще ви предостави полезни съвети за създаване на автобиография и мотивационно писмо, за успешно интервю за работа, за това как да изтъкнете уменията, които сте придобили в училище, в  университета, на работа или чрез доброволчески дейности.       

4. Достъп до множество оферти за работа и автоматично известяване!

След като се регистрирате в портала ще имате достъп до всички профили на работодатели и ще видите какви възможности за кариера предлага всеки от тях. Ще можете да търсите работа, която най-добре съответства на  уменията и опита, който вече имате. Всичко това е допълнено с автоматична услуга за известяване по имейл, така че да не пропуснете нова оферта.          

5. Базата данни за активния местен бизнес е на ваше разположение!

Знанието е сила. Порталът ще ви даде поглед към бизнес средата в близост до родния ви град, за да разберете потенциала на вашия регион, което е полезно дори и ако в момента не търсите работа, но искате да започнете свой собствен предприемачески проект.