Modul 2: Moj RAY profil


1. REGISTRACIJA

Kako postati registriran oziroma potrjen uporabnik?

Samodejno boš preusmerjen na različico v lokalnem območju, glede na to, v kateri partnerski državi živiš oziroma si. Na primer, če si v Sloveniji, boš odprl slovensko različico, če pa želiš, se lahko prijaviš na portal na počitnicah v Italiji, tedaj boš preusmerjen na italijansko različico. Jezik portala lahko preprosto spremeniš s klikom na desni zgornji gumb.

Neregistrirani uporabniki

Kot neregistriran uporabnik lahko na portalu poiščeš možnosti za zaposlitev in si ogledaš seznam prejetih rezultatov iskanja. S klikom na vsak rezultat, najdeš podrobnosti o določenem delovnem mestu, ki ga je objavil delodajalec. Ogledaš si lahko toliko ponudb za zaposlitev, kot želiš, dokler se ne odločiš za prijave na delovna mesta, v tem primeru se moraš registrirati.

Le registrirani uporabniki se lahko prijavijo na razpisana prosta delovna mesta!

Registrirani uporabniki

Zaposlitveni portal zahteva enostavno registracijo. Na portalu se je možno registrirati tudi s svojim Facebook računom. Ne pozabi, moraš se strinjati z našimi pogoji za uporabo!

Prosimo, upoštevaj, da z zagotavljanjem potrebnih informacij tudi soglašaš z RAY politiko zasebnosti v skladu z Uredbo EU 2016/679 (GDPR).